همیشه از زبان بزرگان اسلام شناس شنیده ایم که معیار سنجش و امتیاز دهی به افراد باید بر اساس حق و میزان پایبندی افراد به حق باشد.

پدیده ای نا مبارک به نام شخصیت زدگی!

همیشه از زبان بزرگان اسلام شناس شنیده ایم که معیار سنجش و امتیاز دهی به افراد باید بر اساس حق و میزان پایبندی افراد به حق باشد و هرگز نباید هیچ شخصی را به لحاظ این که در گذشته دارای سوابق خوبی بوده است ولی الآن از آن سوابق فاصله گرفته و حتی به آن ها ایمان هم ندارد مورد تمجید قرار داد که البته همین بزرگان شواهد و مثال های زیادی را از تاریخ ابتدای اسلام و یاران پیامبر اکرم برای مان نقل کرده اند و البته بسیار هم شنیدنی و قابل توجه هستند.

اما نکته ای که ذهن من را به خودش مشغول کرده و آزار می دهد آن است که همین به اصطلاح بزرگان اسلام شناس در مواقعی این اصل مسلم که ملاک سنجش افراد حق است و نه چیز دیگر را به کلی از یاد برده و یا لا اقل توجیهاتی برای خودشان دارند که البته فقط برای قانع کردن خودشان به کار می آید و بس. حال سؤال بنده این است که پس آن اصل مسلم چه شد؟

خیلی طولانی نمی کنم و به اصل قضیه می پردازم:

به گزارش پایگاه اطلا ع رسانی دفتر مرجع عالیقدر حضرت آیة الله العظمى مظاهری مدّ ظلّه العالى  آقای دکتر علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی با مرجع عالیقدر حضرت آیت‌الله العظمی مظاهری«مدظلّه‌العالی» دیدار کرد.

حضرت آیت‌الله العظمی مظاهری در این دیدار بر ضرورت تعامل بین قوای سه‌گانه و وحدت و هماهنگی مسئولان نظام برای پیشبرد اهداف والای جمهوری اسلامی ایران تأکید کرده و خاطرنشان کردند: در شرایط فعلی که زمینۀ وحدت و هماهنگی بین مسئولان نظام و سران قوا فراهم شده است، همه باید با وحدت و همسویی و همگامی هرچه بیشتر از این فرصت کم‌نظیر، نهایت بهره‌برداری را بنمایند و اقدامات جدّی برای رفع مشکلات کشور خصوصاً معضلات اقتصادی و معیشتی مردم به انجام رسانند.

ایشان در این زمینه تأکید کردند: بسیار به‌جا است که سران سه قوّه به همراه ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام برای استمرار و تقویت هماهنگی‌ها و یکپارچگی بین مسئولان نظام، به صورت مرتّب تشکیل جلسه دهند و ضمن پیشبرد امور، از بروز و ظهور هرگونه اختلاف جلوگیری کنند.

حضرت آیت‌الله العظمی مظاهری با اشاره به معضلات فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی کشور، نابسامانی در امور اقتصادی را مهم‌ترین معضل فعلی مردم و کشور دانسته و افزودند: سامان دادن اوضاع اقتصادی و حلّ معضلات معیشتی مردم باید در اولویّت اوّل برنامه‌ها و اقدامات دولت و مجلس قرار گیرد و در این رابطه بیش از گذشته نیاز به هماهنگی و مشورت و وحدت بین قوا و مسئولان احساس می‌شود.

از حضرت آیت الله دو سؤال اساسی دارم:

۱-              واقعاًشما و امثال شما هنوز هم معتقدید که آقای هاشمی بر سابقه خود (البته قابل بررسی) باقی مانده است که این چنین سعی دارید او را بر مسند تصمیم گیری بنشانید؟ شما و همه اهل انصاف را به بررسی مواضع جناب هاشمی حداقل از سال ۸۸ به این طرف و تا این زمان دعوت می کنم.

۲-              اگر سؤال اول را وارد نمی دانید سؤال دوم قطعاًوارد است که با توجه به برگزاری جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام! که همه رؤسای سه قوه در آن شرکت دارند دیگر چه لزومی به برپایی جلسات جداگانه سران سه قوه با حضور آقای هاشمی رفسنجانی است؟

اللهم اجعل عاقبة أمرنا خیراً

 محمد هادی سمتی

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا